5/2 Dag 10 Tågresa

                                          
Idag gick vi upp tidigt på morgonen för att i omgångar ta oss till Chennais tågstation och sedan vidare till staden Tirunelvelli. Resan var lång, 10h, och ganska händelselös. det gick omkring försäljare med förställda röster som ropade "coffe,coffe,coffe" eller "chai the, chai" och diverse maträtter som jag inte vet namnet på...
                                          
Järnvägspolisen knödde sig även in bland våra platser och "stoltserade" med sina gevär - lite läskigt(!). Allting var VÄLDIGT smutsigt, med små (som tur var) kackerlackor lite här och var. Toaletterna på tåget bestod av ett hål i golvet - rätt ner på rälsen - och eftersom det inte var några glas på fönstrarna så luktade det mindre gott ibland - särskilt när vi stannade.

Själv satt jag ganska klistrad i en bok hela resan, "Flyga Drake" - hemsk, och fängslande var den, hann läsa ut boken under resan... Väl framme träffade vi Samuel och åkte buss ungefär en timma innan vi var framme vid barnhemmet. Där blev vi varmt välkomnade av barnen med rosor, och välkomst"tal". Mycket mygg var det men det väldigt fint:)
                                          

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0