29/1-09 Uppdatering fr Indien 1:)

Nu ar vi antligen i den stora staden chennai och borjar kanna oss lite hemmastadda. Det ar varmt och skont, men det ar valdigt mycket avgaser (!), och det ar folk overallt!!(Chennai har ung 20miljoner inv). Tredje dagen borjar komma till sitt slut men det har hant valdigt mycket pa den tiden! Vi har bland annat varit i slummen ett par anger och besokt dels ett hjalpprojekt for kvinnor i slummen (de kallar det self-help programs) och barnhemmets, som vi ska till, stodfamiljer.

Nu hinner jag inte skrive mer for dagen men kommer snart med en uppdatering + bilder om det gar!Maste bara saga att man far valdigt mycket intryck - sadant som man till viss del var beredd pa men som anda kanns overkligt nar vi val ar har...

25/1 -08

Om några timmar nu så kommer jag sitta i en bil på väg till lanbdvetter och Indien:) Börjar bli riktigt laddad.. kommer att hålla bloggen uppdaterad!:)
Hejdå sverige:)


Snart på väg!!

Okej, nu har jag missat att skriva på ett tag, men avresan börjar närma sig med stormande steg nu... På måndag morgon åker vi och jag har därför i alla fall gjort en packhög hemma med saker jag kommit på att jag ska ha med efterhand. Har även ordnat papper och penor från skolan till barnhemmet vi kommer bo på en period. (Förhoppningsvis kommer jag att få med allt i resväskan och till rätt vikt - komme rinte kunna ha med mycket till mig själv, har en massa kläder och nu pennor och papper som ska få plats...)

Jag har även börjat fila på vad jag vill ha svar på när jag kommit hem från resan, ska väl försöka få ihop konkreta frågor innan helgen är slut!


3/1-09

Har nu skickat ett sms till Piriti (Den Indiske civilingenjören) och bett om en mailadress till honom för att kunna intervjua honom lite för projektet.

1/1-09

Har idag letat mer information om Indien, läst en del osv....

RSS 2.0