31/1 Dag 5 Priteenas’ house

Förra våren hade en grupp elever från Sverige och en grupp elever från Indien ett utbyte, och under 10veckor bodde eleverna i par (en indier och en svensk) hos olika familjer här i staden. En av eleverna hette Priteena, hon bodde hos Maddes familj, en av eleverna som även är med på vår resa. Därför blev vi bjudna hem till Priteena och hennes familj på lunch och annat.


Resan dit var lång och vi åkte tidigt. Redan vid halv sju var vi iväg och stannade bara för frukost under resan, innan vi var framme efter 3-4h. Väl framme träffade vi familjen och diskuterade lite vad vi vill göra under dagen. Först tog brodern oss till ett stort fort med en massa gamla, fina föremål och bl.a. ett tempel. På en utkiksplats blev vi fotograferade av en tidning, av någon anledning jag inte riktigt vet.


Sen tog vi oss tillbaka till Priteenas' hem och fick lunch, alla var jättehungriga och det var extremt gott! Efter maten åkte vi till stadens sjukhus för ett sista besök innan avfärd för kvällen. Chaufförerna lyckades åka fel och så stannade vi på ett tempel på vägen, så det blev sen middag och ännu senare hemkomst.

Jag pratade en del med Priteena om hennes utbildning m.m. under dagen, fick hennes mailadress för vidare kontakt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0