1/2 Dag 6 Kyrka, strand och Krokodilfarm

En vecka av tre har gått, känns otroligt konstigt att tiden kan gå så fort! Dagen började hur som helst med ett besök i st. Andrews kyrka och medverkade i en gudstjänst. Det vi inte var beredda på var dock att det var en mässa i stället, som tog drygt två timmar i stället för en halvtimma som vi hade räknat med. Prästen var nästan löjligt engagerad i sin tro - som sådana man gör parodi på, eller ser i amerikanska filmer. Extremt.


Bussarna tog oss sedan till ett pensionat, som grupper från andra år hade bott på, för lunch. Efter det åkte vi till DikshinaChitra, ett ställe där de samlat olika byggnadssätt och andra traditioner från hela Indien.

Sedan blev det besök på stranden! Första hittills, behövligt var det. Vi fick bara gå i till knäna dock, innan badvakten blåste i sin pipa - lite överdrivet...

Knappt en timmas sol var vad vi hann med innan vi fick skynda iväg till krokodilfarmen innan stängningsdags. På farmen fanns massor av (kanske inte så oväntat) krokodiler, men även lite ormar och fiskar. Jag tyckte lite synd om djuren som fick leva så trångt.

  

Efter en resa på 1 ½ h så var vi hemma på Gurkul igen, vi börjar verkligen vänja oss vid att vara här... Väl tillbaka blev det tvätt, dusch, Internetcafé m.m. innan läggdags.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0